Hvem er vi

OZ7MOR / EDR Mors-Nordthy afdelingen er grundlagt af licenserede radioamatører og radio-interesserede fra Mors og omegn i år 1979. Gennem årene har klubben haft forskellige lokaliteter, men har i dag lokaler på Strandvejen 4, Nykøbing Mors.

Klubben består af ca. 25 medlemmer, som har adresse i mellem Lyne i syd og Sønderstrømfjord, Grønland i nord.

Medlemmernes radio-interesse er alverdens radio-kommunikation, som strækker sig lige fra de høje UHF/VHF bånd til de lave kortbølgebånd.

Gennem tiderne har en del nye amatører lært det teoretiske stof i klubben, til senere aflæggelse af amatør-radiolicens-prøven.

Hver anden mandag mellem 19:30 og 22:00 holder vi klubaften og alle er velkomne til at kigge forbi – Se klubprogram. Ønsker du yderligere information, er du også velkommen til at kontakte Bestyrelsen.

I løbet af året deltager klubben i et par contester b.la. HF Fieldday. Her er alle medlemmer som ikke medlemmer velkomne til at deltage. Læs om vores Fieldday koncept på linken Fieldday.

Klubben har en del medlemmer med mange års erfaring inden for amatørradio. Har du brug for gode råd inden for antenner, DX kommunikation til fjerne egne af verden eller lignende, så kig forbi på en klubaften. Vi har altid kaffe på kanden.