One thought on “EDR Temadag – Portabel aktivering d. 15/6 i Ålborg

  1. Hej Jeg kan meddele at vi i THY MORS afd af EDR har arvet en del effekter fra WSILENT KEY OZ1KQQ jeg blev forleden dag kontaktet af sønnen om jeg kunne hjælpe ham med qat komme4 af med KAYS udstyr og det har jeg så sagt ja til m og jeg vil afhente edet i morgen og bringe edet til afdelingen der er en tranceiver og en antennetuner og noget vhf grej der er desuden en linear amplifier som sønnen forærede mig personlig da KQAYN igennem tiderne har været i min personlige ve3nnekreds og je4g også vedligeholdt qalt KAYS grej og antenner gennem tiden det heleb blev foræret til mig men jeg hqar ikke brug for det meste og derfor bringer jeg det overb i klubben jeg regner med at man er interesseret.—-de bedste hilsener herfra .—-OZ3YT TH.M.—-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *