Nyt klublokale :-) m.m.

Som i alle ved havde vi i går møde med Morsø kommune, omkring nyt klublokale på havnen i Nykøbing! Fremmødt fra klubben var OZ0XYW, OZ1BTH, OZ4KS, OZ3YT, OZ0GP og OZ1IIL. Fra Kommunen deltog 1 bygnings ansvarlig, samt forvaltnings chefen for området. Herudover kom Kasseren for foreningen FJORDHAVERNE som vi skal dele lokalerne med. Alt i alt et meget positivt møde, hvor det bla. blev aftalt at der bliver lavet et lille rum i lokalet ca. 2,2×3,3 meter som vi kan aflåse! Her blir der plads til både radioer og et lille værksted. Vi kan genbruge værkstedsbordet fra vores nuværende lokale. Der er også et luftudtag i rummet hvor vi kan føre ant.kabel ud. Vi har lov til at sætte antenner op, og vil i første omgang bruge den tråd antenne vi har, samt opsætte GP til 2 meter. Det blev også lovet at vi ville kunne flytte ting derud om godt en uges tid! Første klubaften i lokalet bliver d. 29 april (hvor jeg desværre er på rejse), og det er fortsat OZ0XYW som er klubansvarlig, og har den daglige kontakt til Kommune og Fjordhaver. Jeg føler at vi alle gik fra mødet med en rigtig go fornemmelse 🙂

Der er stadig et stykke arbejde med at flytte og rydde Villa Villa Kulla og på næste klubaften d. 15 april skal vi gerne være næsten færdig med udflytningen (Har dog også godt en uge derefter).Jeg/vi skriver på blokken hvis/når der bliver bliver behov for extra hænder i dagene mellem klubaftenerne!

Radioaktiviteter m.m.:

Vi var i går med i 2 meter testen fra Salgerhøj! Dog kun en “let” løsning med antennen monteret på campingvognens indbyggede antennestav ;-). Det blæste for meget til at jeg og OZ0XYW kunne rejse mast og rotor alene.
Jeg brugte vores generator, så der var ingen mangel strøm :-). Det blev kun til 19 kontakter, men her i mellem dog en meget fin kontakt til Polen SQ6POM 735 km!

Der køres også test i klubbens regi i næste uge. Tirsdag er det 70 cm, og torsdag er det 6 m. Hvis nogle af morsingboerne vil være med, bliver det igen på Salgerhøj. Hvis jeg og Lejf skal sidde alene, kører jeg nok campingvognen til Hanstholm, og i så fald bliver det på Hjertebjerg (lige uden for Hanstholm) aktiviteten køres fra!

Klubben har købt en 70 cm, 21 elm. yagi, inkl. SSB mastforstærker og 130 W P.A.trin, formedelst 1500 kr (billigt), så vi bliver godt kørende på tirsdag!

I løbet af næste uge skal vi have samlet vores 4m/6m antenne, så det bliver klart til på næste torsdag, når vi skal køre 6 meter test. Jeg meddeler senere hvor der bliver kørt fra, når jeg får nogle tilbage meldinger på jeres deltagelse 😉

Alle NAC tester foregår fra kl. 19.00 – 23.00, eller hvor længe vi gider, og der skal jo tages hensyn til både opsætning og nedtagning.

73 de OZ1IIL

btr

2 thoughts on “Nyt klublokale :-) m.m.

  1. Hi Folks

    Det lyder godt alt sammen 🙂
    Vi ses til “arbejds” klubaften d. 15/4

    Vy 73 de OZ7AEI / Jakob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *