OZ7AEI demonstrer sit portabel setup!

Hyggelig klubaften med FT8, kaffe og kage!

Aftenens fremmøde. OZ7AEI, OZ0M, OU0GP, OZ5FM, OZ2LIN og OZ1IIL

One thought on “OZ7AEI demonstrer sit portabel setup!

  1. hej det er et fint billede af kendte folk jeg kom desværre ikke til møde jeg glemte det i farten jeg har jo haft travlt med at renovere den der FL2100B linear forstærker som OZ4OZ har købt af klubben(han er jo maritim mobil på en containerbåd der sejler mellem danmark og Grønland) men det var en stor omgang at få den i gang igen der havde jo været rodet i den så jeg måtte lave en helt ny strømforsyning minus trafo der kom nye rør i ,ny ampereshunt nye højsåændingsledninger og der blev skiftet kondensatorer i indgangenn (de var faldet i værdi især på 20 mtr) så nu kører den og gir 6—-700 watt ud så sådan går tiden med det .—-.—-jeg vil prøve at møde op næste gang og hvor jeg (hvis man er interesseret) kan holde en lille forelæsning over min forskning i antenner her i sommeren og hvilke overraskende opdagelser jeg er kommet frem til indenfor LOOP antenner det er ting derc egentlig er nævnt i diverse publikationer men vel ikke rigtigt kommet ud blandt amatørerne det er nemlig ting jeg opdagede ved en tilfældighed så hvis det har interesse så vil jeg gerne fortælle lidt om de sager .—-.—-TH.M OZ3YT.—-.—-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *